Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/
Oli tainnut Julehti ehtiä putsaamaan Klaukkalan liiterin, kun lauantaina 5.4. poikkesin. Poimin viimeiset kaksi Cafe Crema pussukkaa mutta siihen loppu sen Lidlin pavut tällä erää. Uskalsin ahnehtia molemmat paketit vaikkei omakohtaista kokemusta ko. pavuista olekaan. Odottelen innolla entisten papujen loppumista että pääsee maistamaan.
Jaahas, sinäkö ne kaksi viimeistä pakettia sait . Taidettiin olla kassalla samaan aikaan.Nummelan Lidlissä olikin vielä Cremaa jäljellä, mutta paahto onkin yllättävän vaaleaa ja espressot menivät ihan plörinäksi.
Jos tuo Crema osoittautuu käyväksi tavaraksi niin täytyy seuraavalla Lidlin papukierroksella päivystää hyllyn vieressä ja morjestaa "tutut".
Eikä kun seuraavalla kierroksella keräät kaikki kahvit omaan kärryyn ja alat siitä myymään tutuille osto-oikeuksia esim. 1-2 euroa /pussi... Siinä samallahan ne tututkin tulee morjestettua . Tuli vaan mieleeni kun ostin lippuja Tukholmassa pelattavaan NHL-otteluun, "markkinahinta" on vähän eri kuin se millä ovat tulleet myyntiin.
No hintaansa nähden ok papuja ja eihän halvalla voikaan priimaa saada. En juurikaan juo noita maitopohjaisia ja suorana tuo ei oikein maita.
Paljonko tarjotaan puolen kilon pussista Cafe Cremaa? No hintaansa nähden ok papuja ja eihän halvalla voikaan priimaa saada. En juurikaan juo noita maitopohjaisia ja suorana tuo ei oikein maita.Jätän hamstraamisen muille tästä lähtien...
Espressopavut oli jo loppu siinä vaiheessa ku minä ehdin Liiteriin.
Niin, minä noukin kymmenen pussia, jätin ne kaksi sinulle. Tämä erä on ilmeisesti 02/2008 pussitettua eivätkä pavut ole ihan niin tuoreita kuin edellisellä kerralla. Kuitenkin ihan ilolla nuo tuosta kuluttaa.
Tuli hankittua pussi cremaa ja espressoa. Mistä noista tietää pussitusajankohdan? Parasta ennen miinus 2 vuotta?
Nostin uuttolämpötilaa parilla asteella ja nyt maku on mielyttävämpi kuin eilen. Oikeastaan ihan hyvää cappuccinoa. Silviassa PID asetettu 228f:n, eli uuttolämpö luultavasti jossain 95-96c paikkeilla.
Jos noihin uudestaan törmään, taidan satsata enemmän espressoon kun miellytti enemmän ensikokemuksella se.