Nakukahvasta näkee myös paremmin sen, että onko uutto liian tiukka tai löysä. Varsinkin Dueton kaltaisessa rotaatiopumpullisessa preinfuusiossa pitää olla "hyvä näkyvyys", jos haluaa tulkita uuton ensimmäisiä sekunteja. Jatkon tulkitseminen on vaikeampaa, koska kanavoiminen voi vaikuttaa uuttonopeuteen. Minusta uuton katsominen on kelloa parempi tapa säätää tiukkuus pavulle sopivaksi.
Kourullinen kahva tarvitsee tamppausjalustan, tai sitten pitää pöydän kulmaa vasten kikkailla. Jos nostaisin tamppausjalustan pienelle kahvipöydälleni, niin knock-box pitäisi roudata kauemmas.
Ja mikä tärkeintä, nakukahva on paljon pienempi vaiva pitää puhtaana. Monina päivinä kun juo vain yhden espresson, niin olisi hölmöä tehdä shotti minuutissa, juoda minuutissa ja sitten käyttää useita minuutteja laitteiden putsaukseen.
Pieniä eroja nämä on, mutta itsellä kuitenkin kallistuu aika reilusti nakun puolelle.