Tammikuu 26, 2023, 23:45:18 ip
Tervetuloa
Vieras
Ole hyvä ja
kirjaudu
tai
rekisteröidy
.
1 tunti
1 päivä
1 viikko
1 kuukausi
Ikuisesti
Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Uutiset:
Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä:
http://www.ristretto.fi/w/
Etusivu
Ohjeet
Haku
Kalenteri
Kirjaudu
Rekisteröidy
Ristretto
>
Kahvikeskustelu
>
Apua aloittelijoille
>
Aloittelija kysyy mutterista ja myllystä
« edellinen
seuraava »
Sivuja:
1
2
[
3
]
Siirry alas
Tulostusversio
Kirjoittaja
Aihe: Aloittelija kysyy mutterista ja myllystä (Luettu 26799 kertaa)
OskuK
Tuplaristretto
Poissa
Viestejä: 2503
Vs: Aloittelija kysyy mutterista ja myllystä
«
Vastaus #30 :
Heinäkuu 28, 2016, 18:33:39 ip »
Kaikenlaista koittaneena olin aika hämmentynyt, että ihan vaan vasemmalla kädellä huitaisten tuli Roomassa Segafredo Espresso Casa-purusta ok kahvia. Liekö kierto niin kovaa että oli tuoretta. Ei silti, joku Conadin oma puru tuotti samalla metodilla roskiinheitetävän juuriaukaistun pussin...
http://meira.fi/fi/kahvi/segafredo-espresso-casa
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aiemmin: Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::
Tulostusversio
Sivuja:
1
2
[
3
]
Siirry ylös
« edellinen
seuraava »
Ristretto
>
Kahvikeskustelu
>
Apua aloittelijoille
>
Aloittelija kysyy mutterista ja myllystä