Tuli tilattua ja asennettua Auberin PID classiciin. Etukäteen vähän mietitytti, että kannattaako, koska boileri on niin pieni, ettei shotin sisäistä lämpötilaa saa stabiloitua.
Ensikokemusten jälkeen ei kuitenkaan kaduta yhtään. Keskimääräinen espresson laatu parani heti, ennen yhtä hyviä shotteja tuli ehkä 1/10. Lämpösurffailusta ei tarvitse enää välittää. Toistettavuus siis parani, suorituskyky ehkä ei. Myös maidonvaahdotus on nyt paljon helpompaa ja tuntuu, että tehoa riittää enemmän. Ehkäpä lattearttaidotkin tästä alkaa taas kehittyä
PIDin lukema tippuu noin 3-4 astetta shotin aikana, uuttolämpö tippunee vähän vähemmän.
Tuli myös tilattua messinkinen "suihkusihdin pidike" (Screen holding plate, osa nro DY00036/B) nykyisen alumiinisen tilalle. Sen pitäisi vielä parantaa uuton lämpöstabiiliutta hieman. Lisäksi huomattuani, että grupossa on alumiiniosa olen lähes lopettanut pesuaineen käytön takaisinhuuhtelussa. Kun tuon osan saa vaihdettua messinkiseen, uskaltaa taas surutta takaisinhuuhdella cafizalla.