Juuri mitäänhän en kahvin jauhatuksesta vielä tiedä, mutta aiemmin on tullut pelattua erilaisten jauheiden ja jauhatuksen parissa. Väitän, ettei kahvin jauhaminen siitä kamalasti eroa. Minulle nuo kuvat jauhetusta kahvista kekona ei kerro juuri mitään. Kaikki jauheet lajittuvat kun niitä kasataan ja kasan muodostaminen vaikuttaa paljon siihen, miltä se keko näyttää. Eli minun kokemukseni mukaan tuollaisista kuvista ei saa irti mitään varmaa.
Alan ammattilaisena kaipaisi vähintään jonkin sortin partikkelikokoanalyysiä

(eli rakentelenko minä kohta jotain kahviseulasarjaa, jolla voin moisia tutkiskella

)
Sinällään kiinnostavia asioita noissa vertailuissa tuli esille. Siis asioita, joihin en olisi osannut kiinnittää huomiota. Tiedä sitten, ovatko ne oleellisia.
Porlex Mini lähti tänään tilaukseen. Toive olisi että kotiutuisi samoja aikoja, kun ensi viikolla leikattava käsi alkaisi tarvita sen suuntaista kuntoutusta
