Nonii,
Nyt alkaa asiat mennä hyvin, tai huonosti. Se riippuu luonnollisesti katseen vinkkelistä:
Pavonin kanssa on edistytty aivan huikeasti. Jopa liiankin hyvin, sillä en saa Silvialla enää yhtä hyvää kuppia kun pikkuisella Pavonilla. Blendi on samaa (tinuri 2.3). Myllynä Pavonille on vieläpä Kyoceran käsimylly...
Olen hiukan yrittänyt haarukoida lämpöjä Silvialla, mutta ei tule samaa makua, ei sitten millään.
Pavonin jauhatus on silmämääräisesti hiukan karkeampaa, kun Silviassa käytetty. Vein jo Kyocerankin kotiin, mutta ei vaan.
Arvelin, että ero voi johtua tuosta luonnollisesta "preinfuusiosta", joka Piccolossa tulee automaattisesti kuvioihin.
Nyt alkaakin jo hiukan pelottaa, sillä äskettäin luin (TMC:stä) juttuja koskien Slayerin masiinaa. Siinä on jonkinlainen esiuuttosysteemi jota voinee parametroida paljonkin. Kundi mainitsi siellä, että esiuutto, (jota ei nimitetä preinfuusioksi) kestää 2,5 kp paineella 15 sekuntia, sitten nostetaan 9 kp, josssa pidetään muutamia sekunteja ja sitten taas takaisin loppu-uuttoon 2,5 kp. Kuullostaa kummalta, mutta antaa kuulemma upeat maut?
No, siitähän seuraa automaattisesti se, että seuraavalla kahvitauolla syöksyn työhuoneen keittiöön apinoidakseni Slayerin uuttotekniikkaa. Mitä tapahtuu?
Ensin annetaan sylinterin täyttyä kunnolla (10 sek) sitten uuttoa pienellä paineella (n. 10 sek) ja kahvia saadaan kuppiin, ei juuri cremaa. Siihen perään uutto kovalla paineella (5 sek) ja nyt tulee kunnon crema. Lopuksi vielä pienellä paineella loput. Kuppi nokkaan ja huulille. Jumbe, kahvi paranee entisestään !!
Sehän menee kohta tämä kahvittelu niin, että tuon Silvian töihin ja vien Piccolon kotiin

Tarvii vielä kokeilla eri parametrejä Silvialla kohtapuoliin, kunhan kotiutan sen putkiremppaevakosta.
Hauskaahan tässä minusta on se, että ensin taistelin tuon Piccolon kanssa ja vaikeeta oli. Nyt kun tilanne alkaa olla hyvä, niin sitten käykin näin...
O.K.