Nonni.
Nyt on Europiccola saatu ja hyvältä näyttää. Siis ERITTÄIN hyvältä.
Heti kotiin saavuttuamme päätin yrittää. Ja hyvähän se yritys olikin. Rohkeasti aloitin sinkkusihdillä, jota varmaankaan ei isommin kande tässäkään käyttää..
Jauhatuksen karkeus oli sama, kuin mitä käytän Silviassa ja tuntuu olevan sopiva myös Piccolaan.
Kuppiin tuli mukaan jonkin verran happamuutta, jota Silviassa ei tule (PID 103). Olen lukenut, että annatte masiinan lämmetä vartin ajan? Minäkin siis tein niin, päästin hiukan vettä ensin läpi, syystä, jota en osaa kertoa...
Olisiko kertoa oikopolkua siihen, miten pääsisin nopeimmin sopivaan uuttolämpöön?
Mukana tulleella muovitampperilla ei luonnollisestikaan tee yhtään mitään ja nyt tarvitaan uusi sopiva.
Olen ymmärtänyt, että vanhempaan tarvitaan 49mm ja uudempiin 51mm tampperi?
Nyt hiukan olen ymmällä, kun luulisin tuon olevan "uudempi" ja tuplafilsun sisämitta on 50mm.
Vaikuttaa siis siltä, että 49mm tampperi olisi sopiva. Mahtaisko KC:ssä olla? Tarvii kysyä.
Siitä uudesta ja vanhasta vielä: tuossa minun apparaatissa on "maidonvaahdotusapu". Tekeekö se asia eroa uuteen ja vanhaan?
Tällä kysymyksellä tähtään siihen tunnettuun kuumenemisongelmaan. Ja kysymys sitä koskien onkin, että MIKÄ kuumenee liikaa, gruppoko?
Tarvinnee hakea tietoa maailman palstoilta, mutta tässä olis minulle oikotietä, jos mestarit heti panisi nämä asiat ruotuun.
Kiitokset jo etukäteen.
O.K.