Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Kirjoittaja Aihe: All about Pavoni - kaikki pavonista  (Luettu 389490 kertaa)

JA

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 11
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #765 : Marraskuu 27, 2021, 11:53:26 ap »

Moi,

Seuraava kysymys pavoniin liittyen. Onko teillä tapana joka kerta vaihtaa kokonaan uusi vesi keittimeen ennen seuraava kuppia. Vai käytättekö säiliöön jäänyttä kerran kuumennettua vettä vaikka seuraavana päivänä. Vaukuttaako makuun?

Kirjattu

OskuK

  • Tuplaristretto
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2487
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #766 : Marraskuu 27, 2021, 12:19:02 ip »

Oho, yllättävä valinta!
Kirjattu
:: Astoria Gloria :: Eureka Zenith 65E :: Mahlkönig Vario ::: Aiemmin:  Nuova Simonelli Oscar :: Grinta :: Bezzera Strega ::

sumpitpihiseen

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 9
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #767 : Marraskuu 29, 2021, 11:04:57 ap »

Olisi aika työmaa vaihtaa aina uusi vesi. Käytän siis samaa vettä, yleensä lisään uutta vettä vanhan sekaan jos säiliö on alle puolillaan. Makuasiaan en osaa vastata, mutta tuskimpa eroa huomaisin.
Kirjattu
La Pavoni Professional + Mahlkönig Vario

JA

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 11
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #768 : Marraskuu 29, 2021, 14:04:38 ip »

Olisi aika työmaa vaihtaa aina uusi vesi. Käytän siis samaa vettä, yleensä lisään uutta vettä vanhan sekaan jos säiliö on alle puolillaan. Makuasiaan en osaa vastata, mutta tuskimpa eroa huomaisin.

Moi,

Joo ajattelen kanssa, että ehkä vähön turhaa hommaa. Täytän tuorella vedellä aina ennen käyttöä. Sitä kuitenkin kuluu, kun lämmittää, laskee kahvin ja huhtelee
Kirjattu

JA

  • Caffè Latte
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 11
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #769 : Marraskuu 29, 2021, 14:07:48 ip »

Oho, yllättävä valinta!

Tarvitsen satunnaisesti myllyttää kahvia myös pressopannuun, niin siksi valitsin tuon. Näyttäisi saavan myös tarpeeksi hienoa myös espressoon, koska hienoimmalla asetuksella, ei saanut enää kahvia edes painettua kuppiin
Kirjattu

frappu

  • Pikakahvi
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 1
Vs: All about Pavoni - kaikki pavonista
« Vastaus #770 : Huhtikuu 04, 2022, 19:44:39 ip »

Europiccola tuli hankittua parin vuoden mutteripannulla keittelyn jälkeen.
Ihan suhteellisen helposti tuolla minun mielestäni onnistuu, jos vaan myllyllä saa riittävän hienoa ja siinä on säädössä riittävän pienet portaat.
Se mikä oli lievä yllätys, niin se miten paljon pitää jauhatusta säätää eri kahvipapujen ja niiden tuoreuden mukaan. Luulin, että kunhan saa jauhatuksen kerran kohdilleen, niin se olisi enemmän tai vähemmän siinä, mutta tuotahan saa olla jatkuvasti säätämässä.
Mukavaa hommaa toki.
Kirjattu