Marraskuu: Takengon Aceh, Northern SumatraTähän täytyy todeta että en taida olla näiden "earthy":en kahvien ystävä. Jauheen tuoksussa oli jotain tupakka-/sikarimaista ja sitten maussa kepinpätkää/kaarnaa ja poltettuja märkiä lehtiä

. Tätä pitää ehdottomasti testata espressona (poikkeuksellisesti tätä suositeltiinkin saatekirjeessä) - ilmeisesti espressossa nämä ominaisuudet jotenkin taianomaisesti muuttuvat suklaan tms. sävyiksi. Tosin kyseistä kahvia on maistettu vasta "puolihuolimattomassa" cuppingpöydässä Finca Kilimanjaro kokoelman rinnalla - eli täytyy vielä kunnolla syventyä valmistukseen suodattimella erikseenkin (ehkäpä tuota "maanläheisyyttä" saa vähän tainnutettua).
Tuosta Kilimanjaro kokoelmasta: taas oli mukaan koottuna kolmella eri prosessointimenetelmällä tuotettua kahvia, Fully Washed, Pulped Natural ja Natural. Kuten Mauritania -setissä, oli jälleen tuo Natural outoudessaan omassa sarjassaan. Kuvaus "mansikkapurkka" on aika osuva varsinkin tuoksulle. Maussa on sitten jotain kermaliköörin/amareton piirteitä. FW ja PN olivat sitten ainakin tällä maistelukerralla melko samanlaisia - kirjasin tuohon PN:ään enemmän hapokkuutta ja FW oli taas "lämpimimämpi". Näihin kaikkii pitää tosin syventyä vielä toistamiseen, tällä kertaa meni vesimäärän kanssa hieman säätämiseksi (jotenkin bloom pääsi sotkemaan) ja kahveista tuli turhan vahvoja - tämä todennäköisesti hankaloitti FW:n ja PN:n erojen havainnointia. Niin, ja mukana tullut Cascara oli näemmä toista laatua kuin Mauritanian kanssa tullut - pitää näitäkin maistaa jossain vaiheessa rinnakkain.
