Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Pikahakua monipuolisempi haku löytyy valikon Haku-painikkeen takaa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Hieman modifioitu tapa valmistaa pressokahvia. jiitee 3 13528 Uusin viesti Marraskuu 12, 2008, 22:06:59 ip
kirjoittanut migu2
Aloittelevan kysymyksiä... joni 3 13878 Uusin viesti Lokakuu 22, 2007, 10:44:26 ap
kirjoittanut Esa
Ilmanpaineen ja -kosteuden vaikutus espresson valmistuksessa Mighty 3 14382 Uusin viesti Heinäkuu 23, 2014, 10:48:48 ap
kirjoittanut Mariia
Gaggia Babyn puhdistus & uuttoaika Lizi67 3 3778 Uusin viesti Marraskuu 16, 2009, 18:54:55 ip
kirjoittanut Lizi67
Attento-tamppausmatto akallio 3 13650 Uusin viesti Syyskuu 12, 2008, 16:53:17 ip
kirjoittanut jiitee
"oikean" espresson valmistus Espresso92 3 6596 Uusin viesti Joulukuu 17, 2011, 14:58:01 ip
kirjoittanut OskuK
Vesi löytää sihdin ja kakunvälistä tien ulos JaJoKu 3 4699 Uusin viesti Marraskuu 09, 2017, 14:00:56 ip
kirjoittanut migu2
Papusäiliön käyttö akallio 3 3651 Uusin viesti Lokakuu 29, 2009, 20:26:31 ip
kirjoittanut akallio
Kasvipohjaisten maitojen vaahdotus Tomsku 3 6384 Uusin viesti Maaliskuu 25, 2016, 18:26:49 ip
kirjoittanut Jari
Presso & jauhatuskarkeus niekko 4 16507 Uusin viesti Helmikuu 14, 2007, 17:34:20 ip
kirjoittanut Esa
Americano Misse 4 6599 Uusin viesti Heinäkuu 06, 2016, 15:59:46 ip
kirjoittanut Joona_s
Vinkkejä aloittelijalle (Rancilio Silvia & Compak K3) pekka 4 15525 Uusin viesti Toukokuu 08, 2007, 18:12:29 ip
kirjoittanut pekka
Paahtoasteen vaikutus jauhatukseen japa 4 13185 Uusin viesti Huhtikuu 22, 2008, 10:24:58 ap
kirjoittanut akallio
Paljonko espressoannos painaa? japa 4 14931 Uusin viesti Kesäkuu 11, 2007, 10:55:00 ap
kirjoittanut jiitee
Uuttoaika 1. kerralla? 5 sekunnin vääristymä? Juuso 4 13524 Uusin viesti Heinäkuu 05, 2007, 13:29:29 ip
kirjoittanut jiitee
Rancilio Rocky - ahtaat jengat? (ongelma) mocca 4 3721 Uusin viesti Toukokuu 05, 2011, 16:15:06 ip
kirjoittanut Toma
Uuttovideo japa 4 14090 Uusin viesti Syyskuu 12, 2007, 22:03:18 ip
kirjoittanut japa
Annoskoon/karkeuden hakemisesta jiitee 4 4695 Uusin viesti Huhtikuu 20, 2010, 10:34:21 ap
kirjoittanut tirofaux
Lyhyt videoklipsi (Cappuccinon valmistus alusta loppuun) Teme 4 18082 Uusin viesti Heinäkuu 30, 2007, 20:15:00 ip
kirjoittanut Teme
Espresso, updosed espresso ja ristretto vipe 4 5147 Uusin viesti Kesäkuu 07, 2009, 20:42:19 ip
kirjoittanut jiitee
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys