Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen löydät täältä: http://www.ristretto.fi/w/

Sivuja: [1] 2 3 ... 9   Siirry alas
  Aihe Aloittaja Vastauksia Lukukerrat Uusin viesti
Miten keitätte Mutteripannulla « 1 2 3 ... 13 » caliente 192 173563 Uusin viesti Elokuu 18, 2021, 17:05:37 ip
kirjoittanut ES
Hakuammuntaa: Shotin kohdalleen säätämisen perusteet « 1 2 3 ... 6 » koomikko 87 73189 Uusin viesti Helmikuu 21, 2021, 15:49:18 ip
kirjoittanut jekhki
Valmistustekniikat ja rituaalit « 1 2 3 ... 8 » Pisketti 109 101965 Uusin viesti Syyskuu 17, 2020, 13:56:32 ip
kirjoittanut cappulatte
Suodatinkeittelyn tekniikkaa... « 1 2 3 ... 15 » jiitee 221 130472 Uusin viesti Syyskuu 14, 2020, 13:29:16 ip
kirjoittanut PetriJulin
Maidon vaahdotuksesta « 1 2 3 ... 10 » japa 141 109149 Uusin viesti Lokakuu 01, 2018, 13:26:10 ip
kirjoittanut OskuK
Silvia ja Rocky, tekniikoista « 1 2 3 ... 16 » Late 237 144693 Uusin viesti Joulukuu 09, 2016, 14:13:07 ip
kirjoittanut migu2
"Turkkilaisen" kahvin valmistus « 1 2 3 ... 7 » Tuomas 104 109534 Uusin viesti Toukokuu 11, 2015, 08:47:18 ap
kirjoittanut PaljonMaitoa+VahvaaKahvia
Kummastuttava papuhuomio Arttusakari 8 856 Uusin viesti Lokakuu 15, 2021, 19:18:50 ip
kirjoittanut Arttusakari
Crema « 1 2 3 4 » akallio 49 22921 Uusin viesti Toukokuu 21, 2021, 15:04:38 ip
kirjoittanut äyni
Barista-koulutus Pasi 5 779 Uusin viesti Toukokuu 03, 2021, 21:27:57 ip
kirjoittanut kahvilate
Kuinka säädetään espresson valmistuksen parametrit kohdalleen « 1 2 » Ristoretto 25 2525 Uusin viesti Huhtikuu 05, 2021, 12:47:52 ip
kirjoittanut Jari
Käsiuuton skaalautuminen, 400 grammaa vettä pasi_a 13 2373 Uusin viesti Syyskuu 25, 2020, 01:51:24 ap
kirjoittanut burmanm
Youtuben ohjevideot OskuK 1 1218 Uusin viesti Joulukuu 31, 2019, 00:33:48 ap
kirjoittanut Toma
Kaffan roasteryn Espresso Barabica ei suostu asettumaan jekhki 8 2387 Uusin viesti Syyskuu 12, 2019, 21:09:48 ip
kirjoittanut jekhki
Hario V60 reseptit ja tekniikat jekhki 14 4011 Uusin viesti Elokuu 12, 2019, 10:13:02 ap
kirjoittanut testostenori
Täydellisen uuton metsästys pour over/french press kapellimestari 2 1769 Uusin viesti Toukokuu 22, 2019, 17:18:02 ip
kirjoittanut PaljonMaitoa+VahvaaKahvia
Lämpötilan vaikutus espresson makuun. Leikkimistä pidillä elias s 13 4773 Uusin viesti Syyskuu 29, 2018, 20:50:43 ip
kirjoittanut Jari
Latte Art -kurssit Nopea 1 2406 Uusin viesti Helmikuu 24, 2018, 19:06:41 ip
kirjoittanut Toma
Paineen vaikutus kylmäuuttoon PaljonMaitoa+VahvaaKahvia 10 4830 Uusin viesti Joulukuu 05, 2017, 23:30:38 ip
kirjoittanut Masadist
Vesi löytää sihdin ja kakunvälistä tien ulos JaJoKu 3 2390 Uusin viesti Marraskuu 09, 2017, 14:00:56 ip
kirjoittanut migu2
Sivuja: [1] 2 3 ... 9   Siirry ylös

 

  • Tavallinen aihe
  • Suosittu aihe (enemmän kuin 15 vastausta)
  • Erittäin suosittu aihe (enemmän kuin 35 vastausta)
  • Lukittu aihe
  • Pysyvä aihe
  • Äänestys