Ristretto

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Huom! Tämän yläpalkin pikahaku hakee vain siltä alueelta tai ketjusta, joka sinulla on auki.

Rekisteröintisopimus

Ristretto.fi -foorumeiden lukeminen ei edellytä rekisteröitymistä, joten kaikki voivat lukea vapaasti muiden kirjoittamia viestejä. Foorumeilla sana on vapaa, mutta osallistuaksesi keskusteluun tulee sinun ensin rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen. Käyttäjätunnuksen voit valita vapaasti edellyttäen että valistemasi tunnus on hyvän maun mukainen ja ettei samaa tunnusta ole rekisteröity aikaisemmin.

Käyttäjätunnusta käytetään kirjautumisen yhteydessä ja se näkyy muille foorumin jäsenille profiilissasi sekä lähettämissäsi viesteissä. Jokaisella käyttäjällä on oikeus vain yhteen käyttäjätunnukseen joka on henkilökohtainen. Sitä ei siis saa jakaa muiden käyttäjien kanssa. Uusien lisäkäyttäjätunnusten luominen on kiellettyä.

Antamasi sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva. Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, sinulle lähetetään sähköposti, joka sisältää salasanasi sekä linkin käyttäjätilisi aktivoimiseksi. Voit halutessasi valita sähköpostiosoitteesi näkymättömäksi muilta jäseniltä (Ylläpito kuitenkin näkee osoitteesi). Pidä profiilin sähköpostiosoitteesi aina ajan tasalla, mikäli hukkaat foorumin salasanasi.

Jos rekisteröityminen ei onnistu, ota yhteyttä ylläpitoon sähköpostitse osoitteella yllapito (at) ristretto.fi.

Lue myös käyttöehdot.