Ristretto

Ole hyvš ja kirjaudu tai rekisterŲidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kahwiki on taas toiminnassa! Sen lŲydšt tššltš: http://www.ristretto.fi/w/

RekisterŲintisopimus

Sitoudut tämän foorumin jäsenenä siihen, ettet lähetä viestejä, joissa on väärää, loukkaavaa, epätarkkaa, herjaavaa, mautonta, vastenmielistä, ahdistavaa, säädytöntä, rienaavaa, seksuaalisesti suuntautunutta, uhkaavaa tai henkilöiden intimiteettiä uhkaavaa, aikuisviihdettä sisältäviä aineksia tai viestejä, jotka ovat muuten Suomen lakien vastaisia. Sitoudut myös siihen, ettet postita kopiosuojattua aineistoa sisältävää viestiä ellei sinulla ole kirjallista lupaa tähän kopiosuojatun materiaalin haltialta. Roskapostittaminen, mainonta, ketjukirjeet, pyramidihuijaukset ovat myös kiellettyjä tällä foorumilla.

Huomaa, ett√§ t√§m√§n foorumin henkil√∂kunnan on mahdotonta varmistaa kirjoitettujen viestien oikeellisuutta. Muista, ett√§ emme aktiivisesti seurata l√§hetettyjen viestien sis√§lt√∂j√§, ja siten emme ole vastuussa niiden sis√§ll√∂st√§. Emme takaa tietojen tarkkuutta, t√§ydellisyytt√§ tai k√§ytt√∂kelpoisuutta. L√§hetetyn viestit ilmaisevat kirjoittajan n√§kemyst√§ eik√§ v√§ltt√§m√§tt√§ foorumin yll√§pit√§jien tai valvojien n√§kemyksi√§. Jos tunnet, ett√§ joku l√§hetetty viesti on paheksuttava, ilmoita siit√§ foorumin yll√§pit√§j√§lle tai moderaattorille v√§litt√∂m√§sti. Foorumin yll√§pit√§j√§ll√§ ja moderaattoreilla on oikeus kyseenalaiset viestit kohtuullisessa ajassa, jos ne katsovat, ett√§ poistaminen on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§. T√§m√§ on manuaalinen prosessi, joten pit√§√§ ymmm√§rt√§√§, ett√§ ne eiv√§t pysty poistamaan tai muokkaamaan yksitt√§isi√§  viestej√§ v√§litt√∂m√§sti. T√§m√§ k√§yt√§nt√∂ koskee my√∂s j√§senen profiilitietojen oikeellisuuutta.

Sinä yksin vastuussa sivustolle lähetetty viestien sisällöstä. Tämän foorumin ylläpitäjät pidättävät itsellään oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi (tai mitä tahansa muita vastaavia tietoja kerätään tätä foorumia varten), jos olet foorumille kirjoittamiesi viestien tai muunlaisen käyttäytymisen johdosta viranomaistoimien tai oikeustoimien kohteena.

Rekisteröitymällä voit valita käyttäjätunnuksen itsellesi. Suosittelemme asiallisen nimimerkin käyttöä. Rekisteröimällä käyttäjätilin hyväksyt sen, ettet koskaan anna salasanaasi toiselle henkilölle paitsi ylläpitäjälle, jos se on tarpeen sinun suojelemiseksi. Asiakas sitoutuu myös olemaan koskaan käyttämättä toisen henkilön tiliä. On myös erittäin suositeltavaa käyttää monimutkaista ja ainutlaatuista salasanaa, jotta käyttäjätiliäisi ei voitaisi väärinkäyttää.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautua tällä foorumilla, voit täyttää yksityiskohtaisen profiilin. Sinun vastuullasi on esittää oikeita ja tarkkoja tietoja. Foorumin ylläpitäjä voi poistaa ilman ennakkoilmoitusta kaikki tiedot, jotka eivät pidä paikkaansa tai ovat luonteeltaan loukkaavia.