Ristretto

Kahvikeskustelu => Muu kahviaiheinen keskustelu => Aiheen aloitti: Migu - Helmikuu 06, 2007, 10:47:04 ap

Otsikko: Vinkkejä foorumilaisten käyttämistä kahvilaaduista
Kirjoitti: Migu - Helmikuu 06, 2007, 10:47:04 ap
Ensiksi kiitos uudesta foorumista

On kiehtovaa lukea esimerkiksi kotipaahdosta. Siihen liittyvistä kokemuksista on varmasti hyötyä ja iloa monille ristretto.fi:n lukijoille. Oma kahviharrastukseni ei ole vielä toistaiseksi sillä asteella, että olisin hankkimassa raakapapuja ja paahdinta ja alkaisin sekoitella eri laatuja.

Itse olisin kuitenkin kiinnostunut kuulemaan valmiista pavuista ja erilaisista niihin liittyvistä mieltymyksistä. Käytän espressoni valmistuksessa La Pavonin prota (ja jauhan pavut Minimokalla) ja keittimeni ominaisuuksiin kuuluu tunnetusti kova lämpötila. Viimeiset pari vuotta olen suosinut Mokafloria (punainen pussi) ja Moak:in Gusto Baria - ne sietävät varsin hyvin kovia lämpötiloja...

Onko muilla kokemuksia tai suosituksia hyvin kuumuutta sietävistä valmispavuista?