Ristretto

Kahvikeskustelu => Kahvinvalmistuslaitteet, kahvimyllyt ja -tarvikkeet => Aiheen aloitti: boubbin - Tammikuu 21, 2022, 23:30:41 ip

Otsikko: Mistä tilata Silviaan uusi osa rikkinäisen tilalle?
Kirjoitti: boubbin - Tammikuu 21, 2022, 23:30:41 ip
Pudistin konetta ja huomasin että olen kiinnittänyt filtterin ilmeisesti viime kerralla aavistuksen liian kireälle sillä löysin metalliosan joka oli haljennut.
Koitin aikani etsiä lisäosaa ja erityisesti sen oikeaa nimeä, kyseessä on ilmeisesti osa nimeltä rancilio group dispersion nut.

Tässä linkissä https://www.espressoparts.com/collections/rancilio-silvia-v4-parts-rancilio-silvia-v4-group oleva yksisivuinen ohje kuvaa osan numerolla 8.
Sen saisi myös tilattua suoraan tuolta: https://www.espressoparts.com/products/rancilio-group-dispersion-nut-stainless-steel eikä ole kallis mutta saan tuolta 100e posteja kuljetukselle kun koitin nykyiseen osoitteeseen joka on Espanjassa. On myös vaihtoehto tilata tuo suomeen ja saan kaverin postittamaan sen eteenpäin sieltä mutta en kokeillut vielä tuota vaihtoehtoa kun mielellään tietysti tilaisi suoraan itselle.

Mistä porukat tilailee tyypillisesti Silvian osia, vai ihan vain netistä mistä sattuu löytämään?
Otsikko: Vs: Mistä tilata Silviaan uusi osa rikkinäisen tilalle?
Kirjoitti: Pardomet - Tammikuu 23, 2022, 13:04:05 ip
Googlaile "Rancilio Silvia ersatzteile", niin tuloksena on useita saksalaisia liikkeitä, joista löydät varaosan, jonka hinta on noin 10 € ja toimituskulut saman verran.
Otsikko: Vs: Mistä tilata Silviaan uusi osa rikkinäisen tilalle?
Kirjoitti: boubbin - Maaliskuu 08, 2022, 22:44:30 ip
Vastaan omaan ketjuun tässä että löysin osan hieman eri nimellä täältä: https://www.ferrari-espresso.com/product/group-thread-for-shower-rancilio/ ja posteineen noin 15e espanjaan.