Ristretto

Muu keskustelu => Ostetaan/Myydään => Aiheen aloitti: Toma - Helmikuu 05, 2020, 13:06:19 ip

Otsikko: Myyty: Rocket R58 dual boiler
Kirjoitti: Toma - Helmikuu 05, 2020, 13:06:19 ip
Myyty!
Pistetään myyntiin toimiva, siisti ja kaikin puolin uudenveroinen. 2013 ostettu Bella Baristasta, Rocket R58 (dual boiler, PID, rotation pump, vesisäiliö/vesijohtoliitäntä, E61), Rocketin knock box ja tamping station. VST-sihti johon mitoitettu Reg Barberin tampperi. Portafiltterit, yks- ja kaksnokkaiset ja naku. Blind filsu ja putsausainetta.
Cafe Latin Group head putsari.
Halutessa mukaan Cappuccino kuppeja (Inker, kelta/valko ja musta/valko) espresso kuppeja on laaja kirjo, sekä lusikoita. Joitain Latte kuppeja. Pari pienempää kannua (rosteri ja musta tefloni) ja yksi Mottan 0,5.

Tämän setin myynti sillä, muutto uuteen kämppään elo-lokakuussa (kunhan valmistuu) ja keittiön tilojen ollessa rajalliset, lähdin miettimään omaa espresson kulutustani nykypäivänä. Olisi hulluutta rakennuttaa erillistä pistettä konetta varten, jota käyttää muutamaa espressoa/cappuccinoa varten viikossa.

Voin ottaa rehellisesti kiinnostuneille kuvia koneesta, eli siirtää sitä ja kiillottaa vimosen päälle, tarvittaessa. Mutta saman näköinen tuo on kuin ostettaessa :)
Kunnossa pidetty.

Hintapyynti 1350e koneelle, kupeista voidaan sopia, niillä ei niin paljoa tee jos kone lähtee.
Sijainti on Helsingin Tapanilassa. Ja hei, auto on, et jonkinlainen kuskaus onnistuu myös.

MYYTY