Ristretto

Kahvikeskustelu => Kahvit ja pavut => Aiheen aloitti: Taru - Tammikuu 14, 2018, 10:54:57 ap

Otsikko: Kahvipapuja Kuopiosta?
Kirjoitti: Taru - Tammikuu 14, 2018, 10:54:57 ap
Elämä heittelee ja päädyin Kuopioon asumaan. Saakos täältä jostain kivijalkakaupasta ostettua kahvipapuja? Vai tartteeko tilata?

Edit. Tähän olisi varmaan hyvä mainita vielä, että valmistan kahvini aeropressillä ja olen valmis kokeilemaan kahveja laidasta laitaan.
Otsikko: Vs: Kahvipapuja Kuopiosta?
Kirjoitti: Calix - Tammikuu 14, 2018, 12:25:52 ip
Kuopion kivijaloista en tiedä, mutta siellä on mainio paikallinen Rock Paper Scissors -panimo/paahtimo, jonka kahvia olen pari pussillista saanut. Kannattaa tarkistaa, mistä niitä löytäisit. Yhteystiedot löytyy heidän fb-sivuilta.  https://www.facebook.com/pg/rpsroasting/about/?ref=page_internal
Otsikko: Vs: Kahvipapuja Kuopiosta?
Kirjoitti: maria8 - Tammikuu 16, 2018, 19:53:18 ip
Perusmarketeista niin keskustan K-Supermarket Veljmiehessä ja Matkuksen K-Supermarketissa on kahvipapuja (myös RPS:n papuja) myynnissä (mielestäni Matkuksessa vähän laajempi valikoima keskustaan verrattuna). Keskustassa myös Taito Shop myy Café Nazcan papuja. Coffee Housessa on jotain papuja myynnissä (olisiko ollut 2 tai 3 erilaista).

En keksi onko keskustan alueella ainakaan muualla myynnissä papuja. Tottakai sitten Prismassa ja Citymarketissa varmaan vähän laajemmat valikoimat.
Otsikko: Vs: Kahvipapuja Kuopiosta?
Kirjoitti: TheSavageSam - Tammikuu 25, 2019, 09:57:35 ap
Sain tietooni, että Jyväskyläläisen Paahtimo Papu:n tuotteita myy Kuopiossa: https://www.cahfila.fi/ Eiköhän siellä papujakin ole. En ole vielä käynyt tarkastamassa valikoimaa, mutta täytynee käydä lähiaikoina kun vanhat kahvit on juotu.