Ristretto
Kahvikeskustelu => Muu kahviaiheinen keskustelu => Aiheen aloitti: vissymies - Huhtikuu 11, 2015, 08:47:17 ap
-
Kalle Freese on näemmä semifinaalissa 12 parhaan joukossa, esiintyy kolmantena 11.01 AM (Seattlen aikaa).
Täältä voi seurata esityksiä: http://livestream.com/worldcoffee
Aikataulut ja muuta infoa http://www.worldbaristachampionship.org/2015-schedules/
Hyvä Kalle!
-
Ihan kohta on livenä Kallen vuoro, vielä välissä Norja:
http://livestream.com/worldcoffee/events/3952875
-
Kallehan veti setin hienosti! Hyvä Kalle!
-
Hienosti vedetty ... Rytmi oli kova esityksessä ekan kymmenen sekunnin jälkeen. Aivan mahtava ajan käyttö.
Perskele kun itse olis viel saanut maistaa
-
Nyt jännätään mitä tuomarit tykkäs. Hyvin meni koko 15min sharp
-
Jotenkin Kallen esitys vaan paranee kun katselee noita muita. Tuomarit voi toki olla eri mieltäkin ;)
-
Se norski oli kans aikas hyvä , vaikka oli pirun hermostunut.
Kalle mielestäni veti kyllä kaikin puolin paremmin.
No helppoa se on täältä sohvalta kommentoida.. :P
-
Kalle ei sitten päässyt finaaliin. Ihmetyttää vähän ranskattaren pääsy finaaliin, mutta kuten sanoit kotisohvalta esitykset voi näyttää vähän erilaiselta kuin paikan päällä.
-
Hyviä oli jatkoon menijät, ei siinä. Mut jännä et taas on tutut maat siellä. Viime vuonna oli jo spekulointia siitäkin.
Tilasin muuten häsältä tuota Malawi Geishaa kotiin :)
Siellä oli joillain muillakin semifinaalissa häsältä papua. Muistaako joku kenellä ja mitä?
-
Hyviä oli jatkoon menijät, ei siinä. Mut jännä et taas on tutut maat siellä. Viime vuonna oli jo spekulointia siitäkin.
Tilasin muuten häsältä tuota Malawi Geishaa kotiin :)
Siellä oli joillain muillakin semifinaalissa häsältä papua. Muistaako joku kenellä ja mitä?
Sitten voidaankin arvuutella jo voittajasta. Mun rahat & sympatiat on kyllä babinskilla. Italian Giacomo Vannelli käytti hasbeaniltä jotain Bolivialaista kahvia näemmä.
-
Ja vuoden tekninen suoriutuja on kyllä Chan Kwun Ho Hong Kongista. Lämmittelen tässä omaakin sous vide supremeakin puhtaasta uteliaisuudesta.
edit: jos ei oo kärkipäässä nyt niin johtuu varmasti tosta esiliinasta..
-
Ei kyl kokeilematta aukea tuo papujen ennakkoon lämmitys.
Kuten selostajatkin totes, ni eikö just myllyissä jne ole pyritty sitä lämpenemistä välttämään.
Chan otti tilan haltuun dry ice:lla :D
Aina niin hienon näköistä.
Oli muuten semeissä aika lähellä Babinskilla 10min kohdalla ettei livennyt cappuccinot käsistä kun otti koneelta kuppia. Olisko ollut peli siinä?