Ristretto

Kahvikeskustelu => Apua aloittelijoille => Aiheen aloitti: Woodpecker - Helmikuu 16, 2015, 22:17:39 ip

Otsikko: Silvia ja Cafe Roasteryn Pinokkio mylly
Kirjoitti: Woodpecker - Helmikuu 16, 2015, 22:17:39 ip
Tämmöiset välineet on tullut hankittua.

Aikaisemmin oli OBH-Nordican mylly ja sillä ei oikein päässyt sopivaan jauhatukseen.
Pinokkiolla olen nyt kokeillut muutaman viikon ja tällaista tuppaa tulemaan jos hyvin käy. Toivottavasti kuva näkyy.

Sen verran olen ehtinyt vertailemaan tuplaespresson uuttoaikoja että kun lämpösurffaan (n.10sek siitä kun boileri menee päälle) ja kakku sellaiseksi että uutto kestää semmoset 20-30 sekuntia kun kahvi alkaa tippua niin maku on jo kohtalainen. Lyhyempi uutto jättää kehnon maun ja enemmän ja vaaleampaa cremaa. Pavut joko Mokkamestareiden Savannah luomu 4/5 tai Espresso Ray 4/5.

Ei kyllä kannata vielä jättää päivätyötä tämän takia. :-)

Kommentoikaa te kokeneemmat Silvian käyttäjät.

Otsikko: Vs: Silvia ja Cafe Roasteryn Pinokkio mylly
Kirjoitti: tirofaux - Helmikuu 17, 2015, 10:36:00 ap
Hyvältä vaikuttaa :)