Ristretto

Ilmoitusasiat => Tiedotteet => Aiheen aloitti: Teme - Tammikuu 28, 2007, 22:37:22 ip

Otsikko: Ylläpidon ja Moderaattoreiden yhteystiedot
Kirjoitti: Teme - Tammikuu 28, 2007, 22:37:22 ip
Ciao,

Tervetuloa ristretto.fi foorumille!

Ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä ristretto.fi Ylläpitoon. Sivujen ylläpidosta vastaavat Teme (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/4.page), Esa (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/10.page.page) ja Janne (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/124.page). Ylläpidon tavoittaa sähköpostitse myös osoitteesta yllapito at ristretto.fi.

Häiriköintiin, tekijänoikeusasioihin yms. liittyen voit olla yhteydessä ristretto.fi foorumin Moderaattoreihin, joita ovat akallio (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/13.page), jiitee (http://www.ristretto.fi/foorumi/index.php?action=profile;u=6), Teme (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/4.page), Esa (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/10.page) ja Janne (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/124.page). "Ilmoita valvojille" -nappi löytyy jokaisen viestin alareunasta kun olet kirjautuneena sisään foorumille.

Median ja yhteistyökumppaneiden edustajia pyydämme olemaan yhteydessä Teme (http://ristretto.fi/foorumi/user/profile/4.page)en.

Parhain terveisin,
Teme
Otsikko: Vs: Ylläpidon ja Moderaattoreiden yhteystiedot
Kirjoitti: Teme - Heinäkuu 08, 2014, 15:07:49 ip
Haluan näin virallisemminkin toivottaa Aleksin, eli nimimerkin akallio (http://www.ristretto.fi/foorumi/index.php?action=profile;u=13), foorumin ylläpitotiimiin. Aleksihan on foorumin konkareita ja toiminut pitkään jo moderaattorina. Mutta jatkossa siis myös foorumin ylläpidon puolella. Tervetuloa!

T. Teme