Ristretto

Kaupallinen alue => Kuppikuumaa.fi => Aiheen aloitti: Kuppikuumaa.fi - Kesäkuu 27, 2013, 18:39:09 ip

Otsikko: Kuppikuumaa.fi - kotibaristan ystävä esittäytyy
Kirjoitti: Kuppikuumaa.fi - Kesäkuu 27, 2013, 18:39:09 ip
Tervehdys arvon laadukaan kahvin ystävät,

esittely lienee paikallaan, joten tässä lyhyesti tietoa meistä. Kuppikuumaa.fi on alkuvuodesta 2013 avattu laadukasta kahvi- ja teekulttuuria palveleva verkkokauppa. Valikoimamme on jo nyt melko laaja, mitä tulee kotibaristojen ja teen ystävien tarpeisiin. Tulemme laajentamaan tuotevalikoimaamme, palveluita sekä muita sisältöjä jatkuvasti. Kuulemme erittäin mielellämme teistä, tarpeistanne sekä ideoistanne alaan liittyen. Kauttamme on saatavilla lähestulkoon mitä vain alaan liittyvää, joten kannattaa ehdottaa. Olemme myös itse laadukkaan kahvin ja teen ystäviä. Tavoitteenamme ei ole olla yksi muiden kauppiaiden joukossa, vaan rakentaa kahvikulttuurin ympärille uniikki kokonaisuus. Osa teistä onkin jo kauppamme löytänyt ja toivotamme loputkin lämpimästi tervetulleeksi!

Kesän kahvi- ja välinehankintoihin tässä ristretto.fi:n jäsenille alennuskoodi www.kuppikuumaa.fi (syötä ostoskoriin), jolla saa -10% alennusta koko kaupastamme 31.7.2013 saakka. Ei minimiostoa, alennus kaikista tuotteista. Koodi: MBT-VQ5-4CR-XU7

Olemme koko kesän työn touhussa ja käykää tykkäämässä meistä myös Facebookissa, siellä on hyvä skaba pystyssä ja laatukahvia reilusti palkintona: https://www.facebook.com/pages/Kuppikuumaafi/548838721814603?

Kesäisin yhteistyöterveisin,
Riku ja tiimi @ kuppikuumaa.fi
Tavoitat meidän myös: kuppikuumaa@kuppikuumaa.fi