Ristretto

Kahvikeskustelu => Kahvit ja pavut => Aiheen aloitti: Toma - Elokuu 29, 2010, 14:29:46 ip

Otsikko: Nicaragua Limoncillo 2010-2011
Kirjoitti: Toma - Elokuu 29, 2010, 14:29:46 ip
Olenpa kuullut joidenkin käyttävän tätä blendeissä, mutta pelkiltään tämä oli espressona ihan menevä (31p.).
Abidillakaan en saanut tästä suosikkiani (15p.), ja jotenkin tein americanot poskelleen taikka tämä vaan ei tosiaan sovi siihen (12p.)

Hasbeanin Cup profile: Toffee apple, sweet, caramel, green apple.

Ainakin tuo vihreän ompun "kitkerähkö" maku tuli eniten esiin, mutta essossa oli sitten karamelli maistui enemmän.

Räpsäisin essosta kuvan, mutta kun tässä vielä harjoitellaan kameran kanssa, niin tuossa on creman pinta aavistuksen liian vaaleaksi tullut.