Ristretto

Kahvikeskustelu => Kahvit ja pavut => Aiheen aloitti: tirofaux - Elokuu 29, 2010, 08:19:01 ap

Otsikko: Indonesian Sidikalang 2009-2010
Kirjoitti: tirofaux - Elokuu 29, 2010, 08:19:01 ap
Indonesian Sidikalang 2009-2010 (http://www.hasbean.co.uk/products/Indonesian-Sidikalang-2009%252d2010.html) on toistaiseksi ollut mielenkiintoisin kohdalleni osuneista Has Beanin kahveista. Paahto oli minun silmääni vaaleahko. Presso/Abid oli mielestäni hieman sopivampi valmistusmenetelmä tälle kahville kuin espresso. Jos on pitänyt Hararista, lienee hyvät mahdollisuudet pitää myös tästä. HBn kuvaus: In the cup expect, bananas but almost fermented and bruised banana, along with an oakyness. Then onto a cider apple boozyness that turns into a sherry after taste. Also very predominant is the asian fruit durian"
Otsikko: Vs: Indonesian Sidikalang 2009-2010
Kirjoitti: japa - Elokuu 29, 2010, 21:48:49 ip
Olen tilannut kolmeen otteeseen ja yhden kerran oli paahdettu sen verran tummemmaksi, ei kuitenkaan öljyjä näkyvissä, ettei kahvista maistanut sitä persoonallista hedelmäisyyttä. Viimeisin satsi oli taas hieman vaaleampipaahtoinen ja se "bananas, durian" jne tuli esiin. Kerrassaan oudon erilainen kahvi.