Ristretto

Muu keskustelu => Vapaa sana => Aiheen aloitti: vemuli - Syyskuu 08, 2009, 12:44:38 ip

Otsikko: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: vemuli - Syyskuu 08, 2009, 12:44:38 ip
Kun täällä on myös kelloista kiinostuneita henkilöitä, niin avataanpa tällainen ketju... :P

Aloitan itse Revue Centenaire -kellolla vuodelta 1958. Käytän sitä yleensä ns. pukukellona juhlatilaisuuksissa. Kello on huollettu säännöllisesti. Kuvassa myös rekvisiittana Leica -pokkari ja Cross -mustekynä.

Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: akallio - Syyskuu 08, 2009, 12:52:16 ip
Kaapataanpa ketju heti toiseen käyttöön: kun paikalla tuntuu olevan "kelloihmisiä", niin osaatteko kertoa että valmistetaanko nykyään edes suunnilleen tyylikkäitä digitaalisia kelloja? Ennen sellaisia mielestäni oli, mutta nykyään tuntuu että kun kello on muuttunut lähinnä koruksi niin samalla kaikki tyylikkäät kellot ovat palanneet analogisiksi. Digivehkeitä on tarjolla vain tiettyjä funktioita varten: kämmentietokoneeksi, kompassiksi, sykemittariksi jne. Ja sitten on jonkun verran 80-luvun MacGyver-malleja, mutta ei niistä sen enempää.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: omitlove - Lokakuu 02, 2009, 19:41:57 ip
Tuollainen digikellomerkki on ollut ainakin vielä pari vuotta sitten kuin VENTURA, lyö googleen ventura watches niin kuvia löytyy, itse valmistajan sivuja ei löydy joten oiskohan mennyt lafka nurin. Tag Heur Microtimer on mielestäni aika makee.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Kahvikissa - Marraskuu 13, 2009, 01:47:43 ap
Minä olen käyttänyt digirannekelloja melkein koko ikäni. Muistan kun nuorena ostin silloin ihan uuden digikellon jossa aika tuli näkyviin valonumeroilla nappia painamalla, eihän siinä paristo kauaa kestänyt ja jotenkin vaihdoin sen nestekidenäytölliseen ja se olikin paljon käytännöllisempi. Siitä asti on ranteessa lähes aina ollut digikello, pidän siitä kun ajan näkee täsmällisesti, analogikellosta sitä saa tiirata ja silti ei niin tarkasti tahdo nähdä. Enimmäkseen digirannekellot ovat olleet Casion malleja, yleensä aika halpoja kun muita ei ole ollut myynnissä. Casiolla saattaa olla parempia ja kalliimpiakin digikelloja, suomessa kai mielletään että digikelloja haluavat käyttää vain lapset ja nuoret... Nyt on ranteessa Casion G-Shock sarjan G-7600 malli, vesitiivis 200M, vihdoinkin hyvät nappulat ja lasi on reunoja syvemmällä joten ei helposti naarmuunnu. Ihan asiallisen näköinen toki ei käy pukukelloksi mutta en ole pukumiehiäkään. Jossain vaiheessa oli sellainenkin Casio jossa oli valokennot jotka latasivat akkua, ei toimi suomessa kuin kesällä, talvella sillä ei tee mitään. Liike-energiaa käyttävä voisi olla parempi, onko kellään kokemusta sellaisesta?

Edit. http://www.amazon.co.uk/G-Shock-G-7600-1VER-Illuminator-Digital-Watch/dp/B000HZUW56
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: ocram - Joulukuu 17, 2009, 19:27:27 ip
Pakko tännekin vähän avautua, pitkään havittelemani kello on nyt hankittu.Muutaman vuoden vanha Omega Speedmaster Professional. Mitähän kelloa sitä seuraavaksi alkaisi katsella sillä silmällä.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: pekka - Joulukuu 20, 2009, 00:08:50 ap
Tuollainen digikellomerkki on ollut ainakin vielä pari vuotta sitten kuin VENTURA, lyö googleen ventura watches niin kuvia löytyy, itse valmistajan sivuja ei löydy joten oiskohan mennyt lafka nurin.
Ventura is back... http://www.ventura.ch/
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Syyskuu 30, 2010, 10:44:20 ap
Tässä klassikko. Perintökalu edesmenneeltä isältäni. Atlantic Worldmaster.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Aficionado - Lokakuu 01, 2010, 12:43:24 ip
Itsellä on myös perintökaluina saatuina Omegan Seamaster 70-luvulta ja kultainen Zenith 50-luvulta. Taskukelloja luonnollisesti löytyy rivi kaapista  ;D

Jokapäiväisenä ajannäyttäjänä palvelee tälläinen Omega:

(http://i192.photobucket.com/albums/z308/nuppo/DSC_0219-1.jpg?t=1285926145)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Lokakuu 01, 2010, 14:24:21 ip
Mulla oli arkikellona punatauluinen kiinalainen Chopard-mille miglia -kopio, joka muuten oli omituisen tarkka, mutta se jäi reissuun.
Otin sen vitsinä käyttön, kun nuo Kimikellot ei oikein ole mun juttu, mutta rupesin tykkäämään sitä.
Nno, nyt piti sitten raapia joku kello käteen ja sehän on, dadadadaa, kiinalainen automatti!
Tässä huonona puolena on ettei meinaa nähdä mitä kello on, jos viisarit ovat liipotinta liki. Tässä ne siniset osoitimet osoittaisivat paikkansa...
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Toma - Lokakuu 03, 2010, 14:22:52 ip
Liike-energiaa käyttävä voisi olla parempi, onko kellään kokemusta sellaisesta?
Liike-energialla toimivat kellot ovat joko chronometer tai chroronograph kelloja, aiemmassa oli hyvä kuva Omegan Seamasterista (selvennys termeistä (http://quartzimodo.com/chronometer-and-chronograph-whats-the-difference/)).
Itselläni vähän kokemusta, sillä vanhin chronograph kelloni on Zenith:n "El Primero Automatic", lempinimeltään "The Big Blue", 70-luvulla ostettu, jotenkin omaan käteen joutunut. Kello on pirun tarkka vieläkin, mutta samalla hieman painava. Enkä sitä päivittäin pidäkkään kädessäni, vaan Festina:n "Tour de France":a.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Maza - Lokakuu 04, 2010, 20:25:56 ip
Liike-energialla toimivat kellot ovat joko chonometer tai choronograph kelloja ---
Ei kai noilla varsinaisesti ole mitään tekemistä liike-energian kanssa? Niitäkin on kyllä myös kahta sorttia, toisessa on paristo, jota ladataan jotenkin liike-energialla. Toinen on sitten ihan toinen juttu. Automatic-koneisto on mekaaninen, samoin kuten vedettävä kello. Tässä vaan pyörivä heiluri pitää jousen kireällä.

Toki laadukkaat chronometer- ja chronograph-kellot ovat (aina) mekaanisia ja useimmiten automaatteja.

Minulla on edullinen automaattirannekello, Seiko 5 -koneisto. Silkka arkikello, ei siitä kehtaa kuvaa laittaa tähän seuraan.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: vemuli - Lokakuu 04, 2010, 22:36:29 ip
Minulla on edullinen automaattirannekello, Seiko 5 -koneisto. Silkka arkikello, ei siitä kehtaa kuvaa laittaa tähän seuraan.

Höh, älä yhtään väheksy Seikoa. Yksi niistä harvoista kellovalmistajista, jotka valmistavat myös koneistonsa itse (vaikka ei se mikään itseisarvo sinänsä ole).

Olen itse keräillyt lähinnä Omega- ja Zenith merkkisiä kelloja, mutta luonnollisesti muitakin on käsiini kulkeutunut. Omegan Seamaster -sarja on vuosikymmeniä kestäneen suosionsa ansiosta (myös Suomessa) varsin otollinen keräilykohde, eikä hinnoissakaan ole "rolex-lisää". Myös uudet Seamasterit ovat hinta-/laatusuhteeltaan houkuttelevia. Tosin, mikäli alan harrastajiin on uskominen, uudemmat Seamasterin cal. 2500 koneistot eivät vedä vertoja vanhemmille cal. 1120 (ETA 2892-A2) koneistoille.

Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 23, 2010, 22:02:22 ip
Tämmöinen ujo sveitsiläinen saapui tänään...
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 23, 2010, 22:03:39 ip
Tässä huonona puolena on ettei meinaa nähdä mitä kello on, jos viisarit ovat liipotinta liki.

On muuten aika ärsyttävää shottia valuttaessa.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 23, 2011, 18:25:25 ip
Lahja itseltäni saapui tänään. Kyl nyy kelppa!

(http://vesakuusava.com/muuta/_OSK6369_b.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Elokuu 29, 2012, 09:43:43 ap
...kommentoidaanpas nyt Tissotia hieman.
Kello hieman edistää, mutta en ole jaksanut kiikuttaa säädettäväksi, jaksan pistää aikaan tarpeen vaatiessa. Laatukelloksi sen alkaa tunnistaa muusta; jo rannekekin kestää jatkuvaa ranteessaoloa hämästyttävän hyvin -ja kellolasi on todella kestävä. Ei naarmun naarmua, vaikka kaikenmaailman autonkorjauksia ja mökkipurku ja -rakennustalkoota on tullut väkerrettyä.

(http://vesakuusava.com/muuta/foto/_OSK9608.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: oldpet - Helmikuu 23, 2013, 10:18:38 ap
Pari viikkoa sitten omasta käyttis citizenistä aika jätti, tai se jätti ajan näyttämisen, kumminpäin vain. 9,5 vuotta taisi kestää ecodrive.

Nyt sain eilen käsiini vaarin perintökellon, Omega Seamaster 30:en. Vuosimallia en tiedä, mutta vedettävää mallia on. Sekuntiviisari on hauskasti tuossa alhaalla. Markkina-arvoa varmaan muutamista satasista jonnekin tuhanteen. En ole myymässä. Lasi on ehyt, mutta naarmuilla, ollut kirvesmiehen ranteessa aikoinaan.

(https://lh4.googleusercontent.com/-zZVL3uhORXY/USh4HkqG8dI/AAAAAAAACdA/YE5bdaIVP9k/s1008/Omegaseamaster)

Koska käärinliinoissa ei edelleenkään ole taskuja, ajattelin ottaa kellon jokapäiväiseen käyttöön. En tiedä pitäisikö huollattaa, viritin vieterin, ja käy niinkun Sveitsin kellon kuuluukin käydä. Rannekkeeseen pitäisi jostain metsästää lisäpala, koska on nykyisellään liian tiukka. En vain löydä mistään samanlaista, joten voi olla että joutuu koko rannekkeen vaihtamaan.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Helmikuu 23, 2013, 18:58:14 ip
Hieno kello, tuohon joku tyylikäs musta nahkaranneke niin vot. Itse kun huollatin vanhan Atlanticin, niin olivat hioneet lasinkin samalla...
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Railo - Helmikuu 23, 2013, 19:34:34 ip
Eikö tuon lasike kannata vaihtaa? Kuvakulmasta osaa varmaks sanoa, mutta eikös tuossakin ole perinteinen kupera muovinen lasike? Kelloseppä kaveri ainakin vaihtoi uuden vanhaan tissottiini tosi sopivasti. Uusia lasikkeita oli sen miljoonaa kokoa ja hinnaltaan aika halpoja. Täytyyköhän filmata kans omia tikuttimia tänne, kun näyttää kellomiehiäkin olevan. Jonkinlainen perverssio tämäkin lienee, kun rannekelloja on viikon jokaiselle päivälle. Tosin vain muutama oikea kello. Sen verran on kellot kovassa kyydissä, että automaatteja ei ole kui pari kiinan kopioo ja pyhäkello.

Ärsyttävää kellokateutta aiheuttaa tuo ketjussa esiintynyt Omega seamaster. Muut esiityvät kellotkin on hienoja, mutta itse tykkään "miehekkäämmistä" kelloista... :D
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Helmikuu 23, 2013, 20:34:32 ip
Eikö tuon lasike kannata vaihtaa? Kuvakulmasta osaa varmaks sanoa, mutta eikös tuossakin ole perinteinen kupera muovinen lasike? Kelloseppä kaveri ainakin vaihtoi uuden vanhaan tissottiini tosi sopivasti. Uusia lasikkeita oli sen miljoonaa kokoa ja hinnaltaan aika halpoja. Täytyyköhän filmata kans omia tikuttimia tänne, kun näyttää kellomiehiäkin olevan. Jonkinlainen perverssio tämäkin lienee, kun rannekelloja on viikon jokaiselle päivälle. Tosin vain muutama oikea kello. Sen verran on kellot kovassa kyydissä, että automaatteja ei ole kui pari kiinan kopioo ja pyhäkello.

Ärsyttävää kellokateutta aiheuttaa tuo ketjussa esiintynyt Omega seamaster. Muut esiityvät kellotkin on hienoja, mutta itse tykkään "miehekkäämmistä" kelloista... :D


Kunnon lasi on kunnon lasi, jos kyseessä on laatukvartsilasia, se kannattaa säilyttää -siis laatutasona. Huomasin Tissitissani ettei lasi naarmuunni oikein millään, kiinankellojen lasit naarmuuntuvat silmissä. Mitä miehekkäisiin kelloinhin tulee, niissä tarjontaa riittää! Kellot ovat kasvaneet kooltaan ja meikäläisen naruranteeseen ei joku 50mm kello sovi kuin vitsinä.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Railo - Helmikuu 23, 2013, 21:46:03 ip
Juu, kunnon lasi on safiirilasi. Mutta monesti noissa vanhoissa kelloissa on akryylinen lasike, se semmonen "kupu". Lasisena kun niitä ei oikein saa. Akryyli kestää iskuja hyvin, mutta naarmuuntuu ärsyttävän helposti.

Malliesimerkki safiirin kestosta: kuva arki/työ kellosta. Kehästä näkee, että käsillä tehdään töitä, mutta lasissa ei taida olla jälkeekään. Kello on Swiss military watch Commando diver tritium hehkuilla. Jostain Sveitsiläisen puljun poistokorista tilattu kolmisen vuotta sitten. Sukeltaan en kyllä tolla lähtis, kumminkin vain painettavalla nupilla... Ja tietty heavy duty zulu ranneke. Liian iso kello tuokin on linnunluille, mutta tuo ranneke vähän hukkaa tuota kellon kokoa :)

(http://i1289.photobucket.com/albums/b502/Kalle_Railo/20130223_204738_zps72055e96.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: oldpet - Helmikuu 25, 2013, 14:53:27 ip
Jep, akryyliä taitaa olla. Paksu, kupera lasike. Voisi yrittää jollain Polywatch -tahnalla kiillottaa, jos jostain ainetta löydän. Ostin sitten jostain kelloliikeestä metallisen rannekkeen, kun siihen on tottunut käyttökellossa.

(https://lh4.googleusercontent.com/-o9yUUr7vuxo/UStb0a5vsnI/AAAAAAAACdk/799ulyzIZ2g/w322-h428-o-k/2013-02-25%2B14.39.12.jpg)

Kyselin huollosta, maahantuojalle Omegat lähettävät ja maksaa muutamia satasia. Nyt näyttäisi kuitenkin että pysyy hyvin ajassa, kunhan muistaa vetää välillä. Eli ei ainakaan akuuttia tarvetta huollolle. Meinasivat kuitenkin että kannattaisi käyttää huollossa, jos ei 80-luvun jälkeen ole ollut käytössä.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Railo - Helmikuu 25, 2013, 17:57:49 ip
Melko tyyristä kellon huoltoa! No, tietty suurin osa kellokaupoista on ulkoistanut sepän työt. Joskus erehdyin marketin kellolauppaan patterin vaihdolle, niin joutu keskeyttään prosessin. Kyseessä oli kuitenkin kello josta pidän. Putiikin akka kyllä vielä kysyi että lähetetäänkö sepälle, kun ei kello herännyt uudella patterilla jonka oli asentanut oikosulkuun... :D
 Omakin luottoseppä karkas sveitsiin kasaan kelloja, jotka maksaa kuolevaisen 5 vuoden palkan :D Tiedä sitten missä nyt huollattaa kelloja, jos hinnat on tommosia,  parilla sadalla kun saa jo ihan ok kellojakin, kuten tuon ylempänä olevan SMW:n (tosin tais olla yli 50% alessa, kun ei ollut orginaali ranneketta).

Vielä kuva arkikellosta, jota en tohdi kuitenkaan töissä käyttää. Marathon t-sar. Jenkkien government issue kello (tosin omassani ei onneksi ole sitä tekstiä kellotaulussa). Jos se toimi ja kesti desert stormit, niin kai se kestää omankin kohkauksen ;)
(http://i1289.photobucket.com/albums/b502/Kalle_Railo/20130225_171332_zpsfafaba2d.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: pukinmäestä - Helmikuu 25, 2013, 23:05:20 ip
Ehkä n. 50v sitten itänaapurissa valmistettu, olisiko naisten malli. Itsestään loistavat viisarit ja indeksimerkit ovat radiumia. Olen joskus ranteessa pitänytkin.
Radiumin toin tässä esiin huomiona edellisen viestin Marathoniin jossa on tritiumia.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Mini1965 - Elokuu 03, 2013, 21:24:25 ip
Tällainen tuli uudeksi käyttökelloksi:

(http://staffi.kuvat.fi/kuvat/Linkitys/Oris.jpg/_smaller.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Louhikäärme - Lokakuu 26, 2013, 10:22:31 ap
Hmm..täällähän on kellojakin.

No nyt ranteessa aikaa näyttää Marathon Jumbo SAR ja juu on siinä ne governament merkinnät ja metalli rannekkeessa vaakunakin.

(http://i216.photobucket.com/albums/cc17/Louhikaarme/2013-10-26_09-59-31_51_zps4439687f.jpg) (http://s216.photobucket.com/user/Louhikaarme/media/2013-10-26_09-59-31_51_zps4439687f.jpg.html)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Lokakuu 26, 2013, 13:14:14 ip
Tissotin remmi katkesi eilen kapakassa. Onneksi ei kello pudonnut ja kadonnut...
Ei raaski ostaa originaalia joten netistä (http://www.watchbandcenter.com) tilasin korviketta.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: SirHenry - Lokakuu 26, 2013, 17:54:39 ip
Mun rannekelloilla ei kyllä tässä ketjussa juhlita, mutta uutonajastuskellooni olen ollut kyllä sen verran tyytyväinen että sen kehtaan tänne laittaa. Suoraan 60-luvulta ja hyvin pelittää..ja jos sattuisi hajoamaan niin löytyy onneksi toinenkin samanlainen. :)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Louhikäärme - Lokakuu 30, 2013, 00:12:39 ap
(http://i216.photobucket.com/albums/cc17/Louhikaarme/P3130001.jpg) (http://s216.photobucket.com/user/Louhikaarme/media/P3130001.jpg.html)

Eco-Zilla ja PH50
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Louhikäärme - Marraskuu 05, 2013, 21:30:54 ip
Josko tällä viikolla pärjäisi tällä wanhuksella...

(http://i216.photobucket.com/albums/cc17/Louhikaarme/2013-11-05_21-23-44_256_zpseac01a43.jpg) (http://s216.photobucket.com/user/Louhikaarme/media/2013-11-05_21-23-44_256_zpseac01a43.jpg.html)

..höm...onpas pöytä suttainen...
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 06, 2013, 02:04:22 ap
Remmit tulivat, punainen, ruskea ja musta. Valitettavasti remmeissä ei ollenkaan noita rinkuloita joten piti repiä vanhasta.
Ja miksi ei ole? No, näissä on mekanismi, jossa remmin pää jää alle; rannetta vasten ja laitoin alkup. Tissotin mekanismin, jossa taas remmi tulee perinteisesti päälle.
Otsikko: Vs: WoW Watch Of the Week
Kirjoitti: tirofaux - Joulukuu 17, 2014, 09:37:31 ap
EDIT: Yritin tahan postiin tehda jotain yleistysta siita millaisella kannettavalla WoW toimisi kuinkakin hyvin, mutta ilmeisesti aivan turha yrittaa tehda koska kaikki koneet ovat niin erilaisia, joten paatin poistaa sen.

Pitaisi tietaa millainen koneesi on ennen kuin kukaan voi sanoa siita toimiiko WoW silla vai ei, WoW toimii joillakin kannettavilla todella hyvin kun taas toisilla se ei tahdo toimia /EDIT

Hupaisa :)

Jäin pohtimaan olisiko edellisen postauksen taustalla jokin robotti.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 19, 2016, 15:45:21 ip
Hmm, täti sanoi ettei frakin kanssa saa käyttää Tissottia. Taidan rikkoa pukukoodia....
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: PaljonMaitoa+VahvaaKahvia - Marraskuu 19, 2016, 16:29:59 ip
Olen henkeen ja vereen kelloihminen. Siis siinä mielessä, että en ymmärrä kännykkä kelloilijoita. Siinä mielessä taas en, että en ole koskaan ole omistanut enempää kuin yhtä rannekelloa. Minulla on hyvin funktionaalinen lähestymistapa rannekelloihin.

Tämän nykyisen kellon hankin silti siksi, että pidän siitä suunnattomasti:
(http://kuvapilvi.fi/k/yEzb.jpg)

Kauneus on toki osa minkä tahansa tuotteen funtionaalisuutta. Sanoivat insinöörit mitä tahansa. Kyllä minä kelloihastelua sillätavalla ymmärrän, vaikka ei olekkaan oma juttuni. Ja kyllä nään sen teknisen kiinnostuksen kelloihin ja etenkin mekaanisiin kelloihin. Onhan niissä sinällään jotain. Jos olisin miljonääri, niin tuskin siltikkään hankkisin sellaista.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Tomsku - Marraskuu 19, 2016, 22:47:00 ip
^ Mulla on Stop2Go. Kiehtova peli.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: PaljonMaitoa+VahvaaKahvia - Marraskuu 20, 2016, 00:05:15 ap
Mulla on Stop2Go. Kiehtova peli.

Ai joo. Se on hauska. Itse ihan puhtaasti esteettisistä syistä päädyin Mondaineen. Rakastun välitömästi ulkomuotoon kun näinensimmäisen kerran ja pakkohan sellainen oli lopulta saada.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Marraskuu 20, 2016, 21:30:52 ip
Hmm, täti sanoi ettei frakin kanssa saa käyttää Tissottia. Taidan rikkoa pukukoodia....


Suuttuisko ees resitentti?
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: opheinonen - Marraskuu 21, 2016, 10:11:19 ap
itse pidän kelloa oikeassa kädessä. Myös joku toinen on perinnyt "kumpaan käteen se haarukka nyt tulikaan?"- ominaisuuden?
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: PaljonMaitoa+VahvaaKahvia - Marraskuu 21, 2016, 14:36:47 ip
itse pidän kelloa oikeassa kädessä.

Oikealla mennään. Vaikka en edes ole tarjoilia.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Toma - Marraskuu 21, 2016, 15:11:20 ip
Oikealla mennään. Vaikka en edes ole tarjoilia.
Vasuriin laitatte nyt heti, ei voi näin kulkea kadulla.
Kohta ajetaan väärää kaistaa kun tälläinen pääsee yleistymään.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: PaljonMaitoa+VahvaaKahvia - Marraskuu 21, 2016, 15:14:23 ip
Vasuriin laitatte nyt heti

En.

Lainaus
ei voi näin kulkea kadulla.

Lyödäänkö vetoa? Viskipullosta vaikka?

Lainaus
Kohta ajetaan väärää kaistaa kun tälläinen pääsee yleistymään.

Ei.
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Teme - Marraskuu 21, 2016, 17:38:04 ip
Tällainen löytyy (vasemmasta) ranteesta päivittäisessä käytössä - tai on itse asiassa löytynyt jo noin kymmenen vuoden ajan:

(http://m1.i.pbase.com/g9/85/640985/2/161238531.BTigACoX.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: kekkonen - Joulukuu 01, 2016, 17:39:02 ip
(http://ollikanerva.net/temp/junkers.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Toma - Joulukuu 04, 2016, 20:15:11 ip
Oli maininta älykelloista, ni onhan mulla yksi mokoma oikeiden kellojen kaverina.
Itseasiassa se on jäänyt monesti ranteeseen ihan puoli vahingossa.
Huawei watch merallirannekkeella. Oon huomannut et kun kaikki notifikaatiot tulee kellolle, ei puhelimen esille nostoa ole tarvittu läheskään yhtä paljon kuin aiemmin. Ja kun tällä pystyy soittamaan / vastaamaan (puhumaan), niin autolla ajaessa tämä on näppärä,koska nykyisessä autossa ei BT:tä ole.
Kellotauluja nyt on netti tulvillaan, ja jos tykkää niin on se helppo itsekkin sellainen tehdä.
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/7b4ffd1853c0ac6c71afac277a641098.jpg)
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/af7426ae6ee7e2f69a9c00df68235410.jpg)
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161204/5faf4dd420774fd044bf0a549d210ce2.jpg)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Joulukuu 08, 2016, 21:34:21 ip
...pidin sitten kelloa kädessä linnassa, vaikka äitinikin kanssa tuli hiukan erimielisyyttä pukukoodista ;-)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: migu2 - Joulukuu 08, 2016, 22:35:22 ip
Hetken aikaa katselin että siinähän se vipukonemies menee pyörätuolin perämoottorina  ;D
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: PaljonMaitoa+VahvaaKahvia - Joulukuu 08, 2016, 23:07:34 ip
...pidin sitten kelloa kädessä linnassa

(http://www.sacbee.com/opinion/op-ed/soapbox/ghk9ej/picture79227917/ALTERNATES/FREE_640/IMG_IMG_RCB_20120301_REA_2_1_EN5PPSBP_L155844959)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Joulukuu 09, 2016, 11:22:57 ap
;-D

Ei nyt sentään, mutta vihjailin kyllä, että toivottavasti äiti ei joudu taluttamaan minua jos menee pohjat yli ;-)

Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: migu2 - Joulukuu 09, 2016, 12:14:35 ip
Kai nyt sentään booliöverit vedit  ;D
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Joulukuu 15, 2016, 14:05:08 ip
Kai nyt sentään booliöverit vedit  ;D

Greippiä ja sinolia. Kyllä mä sentään kolme, neljä kippasin ;-)
Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: OskuK - Syyskuu 13, 2022, 18:29:38 ip
Tuli ostettua toinen Tissotti, tai ainakin taulussa lukee niin. Sisällöstä ei varmuutta olekaan ;-)

Otsikko: Vs: WoW (Watch Of the Week)
Kirjoitti: Teme - Syyskuu 13, 2022, 18:51:04 ip
Täällä on Ouran hankkimisen jälkeen jäänyt älykello (Apple watch) vähälle käytölle. Plussana sitten että mekaanisille kelloille tulee paljon enemmän ranneaikaa. Näillä kahdella pärjää jo pitkälle.

(https://a4.pbase.com/g12/85/640985/2/172966867.6cf9J7IO.jpg)