Ristretto
Kahvikeskustelu => Muu kahviaiheinen keskustelu => Aiheen aloitti: tirofaux - Huhtikuu 18, 2013, 18:51:55 ip
-
Bonavita immersion dripper ja jännä aeropress-tekniikka
http://drinks.seriouseats.com/2013/04/new-coffee-equipment-specialty-coffee-expo-boston-modbar-bonavita-marzocco-linea-aeropress-coffee-gadgets.html
-
Paikalla olleena voin kyllä sanoa, että Modbar oli kova. Ensimmäinen oikeasti isompi uutuus espressokoneiden maailmassa sitten espressokoneen.
Myös uusi Linea oli aika kova vehje. La Marzoccolla oli myös uusi, Kony-malliin pohjautuva volumetrisesti jauhava ja Shiftin tapaan itsestään tamppaava mylly.
Tasalaatuinen annos + automaattinen tamppaus + paras volumetrinen espressokone = tasalaatuisesti loistavaa kahvia. Tätä odotan aika lailla.
-
Vilkaisin http://modbar.com/ -sivua enkä hokannut muuta kuin sen, että piilotetaan kone tiskin alle ja tiski näyttää kaljabaarilta. Hyvät puolet tuskin olivat siinä?
-
Hyvät puolet tuskin olivat siinä?
??
Häviää baristan ja asiakaan välistä iso kasa rautaa ja pystyy hyödyntämään saman pöytätilan muiden menetelmien käyttöön. Harva asiakas niitä koneita kaipaa ja ihailee siinä edessä.
-
Noo, miten sen ottaa, kyllä kahviloihin usein hommataan nimenomaan kamaa ulkonäön vuoksi, osa jopa oikein palkkaa siihen ihmisen. Voisihan ne mut menetelmät, ja kaiken muunkin okeastaan valmistaa keittiössä: ei olisi mitään asiakkaan ja myyjän välissä. Näinhän ravintolat toimivat, ja monet kahvilatkin.
-
Voisihan ne mut menetelmät, ja kaiken muunkin okeastaan valmistaa keittiössä: ei olisi mitään asiakkaan ja myyjän välissä. Näinhän ravintolat toimivat, ja monet kahvilatkin.
::)
Eihän se osku nyt ihan noin mene.
-
::)
Eihän se osku nyt ihan noin mene.
Ei minustakaan, onhan se vähän kuin menisi rock-konserttiin ja kuuntelisi musaa kuppilan ovesta ja katselisi kahvikuppiaan...ei silti, taisi Pink Floyd soittaa aika pitkään jonkun seinän takana, kuin tilaa tiskille tehden ;-)