Bongattu uusimmasta glorian ruoka & viini lehdestä mukavajuttu teitin paahtimosta!
Kiitos, siitä tuli tosi mukaa jos itse saan sanoa
Näyttää siltä että suurin osa porukasta pääsee tulemaan La 21.3, joten voidaan varmaan lyödä lukkoon se päivä.
Olisi hyvä nyt jo alustavasti lyödä lukkoon mitkä valmiit teemanurkat me halutaan sinne, niin voi vähän suunnitella mitkä kahvit sinne tulee. Keskustelun aikana on ainakin tullut esille nämä kolme teemaa. Jos löytyy kiinnostavempia teemoja niin ehdottakaa.
1: Baristakoulu ja laitenurkka missä voi harjoitella baristatekniikkaa, hifistellä laitteilla ja maisstella erillaisia espressoja.
2: Lyhyt perehtyminen paahtamiseen ja sen yhteyteen voidaan maistaa miten eri paahtoprofiilit vaikuttavat makuun. Varsinkin espressossa paahtoprofiili vaikuttaa todella paljon.
3: Perinteinen cuppauspöytä missä voidaan myös tutustua cup of excelence pisteytysjärjestelmään.
Jokaisella on varmaan oma suosikkikahvi ja on olisi kiva jos ottaisitte mukaan ne, sekä espressokahveja että kahveja jotka voitaisiin laittaa cuppauspöytään. Cuppauspöytään ei kyllä mahdu kaikkien kahvit. Jos pysytään max 8 kahveissa niin jokainen voi saada oman kupin.
Baristanurkkaan menee varmaan harjoittelemiseen aika paljon kahvia, ja jos kahvi pitää koko ajan vaihtaa niin se voi ehkä mennä aika paljon säätämisen puolelle?? Hyvä olisi varmaan että ainakin yhdessä myllyssä olisi aina sama kahvi. Siinä voisi huoletta harjoitella baristatekniikkaa ilman myllyn isompaa säätöä. Tämän kahvin voin ainakin paahtaa, sekä paahtonurkan kahvit. Otan mielellään myös kaksi meidän tulevista kahveista cuppauspöytään, niin saan samalla lisää mielipiteitä niistä.
Miltäs tämä kuullostaa?
-Svante