Tarrazu testattu ja yhyy. Turhan tummaa paahtoa (öljyä pinnassa).
Kyllä tän juotua saa mutta paras terä tästä on kyllä poltettu pois.
Tulipahan tänään itsekin silkkaa uteliaisuuttani testattua tätä Lidlin Deluxe-kahvia, joka makuhermoja miellytettäväksi on tuotettu aina Tarrazusta saakka, josta todetusti tulee merkittävän hyviä papuja... Ehdin jo toivoa, että Migu olisi ollut turhan ylikriittinen arviossaan, mutta...
On se kyllä sääli, jos Tarrazusta asti raahataan oletettavasti siedettävää raaka-ainetta johonkin eurooppalaiseen(?) pilipalipaahtimoon, joka käristää sen aivan pilalle.
Ihan sama lopputulos, vaikka olisi käytetty ö-luokan arabicaa. Itse pavun mausta ei ole häivääkään jäljellä. Tämä papu on parhaimmillaan, jos haikailee eteläitalialaisiin mielenmaailmoihin, joissa elämä on loputtoman karua ja kahvi sitäkin kehnompaa. Tervahauta on ainoa, joka tästä tulee makukuvauksena mieleen.
Jälkimaussa on sellainen terva-aromi, että se ei katoa suusta koko päivän aikana - pelottaa että häviääkö edes huomisenkaan aikana. Lattekahvitason maitomaailmaan hukutettuna tämän voi, jos on riittävän härski, juottaa sellaisille vieraille, joita ei enää toiste tahdo nähdä...
En voi suositella kenelläkään, paitsi todistajansuojelussa oleville camorran mafian vasikoille, jotka kaipaavat lapsuuden (paskoja) makuja voimattta itse palata pahan kahvin alkulähteille.
Plussana, tässä ei ole robustaa, mutta toisaalta edes se ei tätä enää pilaisi - suurinakaan määrinä...
Ei se paljon tietysti maksanutkaan.