Juu, onhan noiden
sivuja kiva lueskella. :lol:
Esim. ensin vedetään kova (heikohkosti perusteltu) teesi:
"Kahvipavut paahdetaan ja leikataan nykyaikaisin menetelmin ja pakataan ilmatiiviiksi heti paahtamisen jälkeen. Tämä takaa jokaisen kahviannoksen tuoreuden säilytysajasta riippumatta."
Jonka jälkeen heitetään lause joka on helppo jokaisen hyväksyä:
"Ainoastaan tuoreesta kahvista voidaan valmistaa korkealuokkainen juoma."
"Hörähtelyä" aiheutti varsinkin tämä:
"Tutkittuamme asiaa enemmän olemme todenneet, että perinteisesti keittämällä tai suodattamalla valmistettuna ja pitkään uutettuna, kahviin liukenee haitallisia rasvoja ja happoja..."
Niin... eihän siinä olisi mitään väärää jos tällaista menetelmää markkinoitaisiin helppona ja nopeana tapana saada sisäänsä annos kofeiinia mutta ei hehkuttamalla että: "...sen jälkeen markkinoille tuli suodatinkahvi. Sitä on juotu jo noin 60 vuotta. Missiomme on muuttaa kahvinkeittokulttuuri nykyajan vaatimuksia vastaavaksi.".
Nimittäin ainakin itse olen tutustuttuani laadukkaisiin kahveihin (ja kotipaahtoon) tullut siihen tulokseen että jos jokin organisaatio markkinoi tuotettaan mollaamalla esimerkiksi suodatinkahvia ja muita perinteisiä tapoja "ei niin hyviksi" - niin näillä ei ole mitään tietoa siitä mitä hyvä kahvi oikeasti on (tai jos on, niin haluavat vain häikäilemättä takoa rahaa).
Ainakin itse olen parina viime aamuna ollut melko haltioissani käsipelillä suodatettujen Herbazu -kupposten äärellä. Tosin nämä kupposet valmistinkin sille "modernille menevälle ihmiselle" sopimattomalla tavalla - huolellisesti ja ajan kanssa...